İpeksi Saçlar İçin Saç Kreminin 5 Faydası

İpeksi Saçlar İçin Saç Kreminin 5 Faydası

Herkes saçlarının güçlü, pürüzsüz ve ışıltılı olmasını ister. Sağlıklı saçlara sahip olmak için doğru ve etkili bakım yöntemlerini uygulamamız gerekiyor. Saç bakımı denildiğinde akla ilk gelen ürünlerden birisi olan saç kremleri, saçlara nem depolayarak kırık saç uçlarının onarılmasını sağlıyor. Siz de saç kreminin faydalarını öğrenmek istiyorsanız hazırladığımız içeriğimize buyurun.

Saç kremi nedir?

Her bir saç telinde saçımızın üzerini kopma ve aşınmaya karşı koruyan pul tabakası bulunur. Aynı zamanda saçın dış kapağı olarak da adlandırılan pul tabakası, saçın nemini ve esnekliğini korumasını sağlar; böylelikle saçlarımız sağlıkla uzamaya başlar. Ancak ne var ki zamanla saç uçlarımız yıkama, ısı ile şekillendirme, güneş, havuz, deniz ve tarama gibi fiziksel etkilerle ya da renklendirme, düzleştirme gibi kimyasal işlemlerle yıpranır. Saçlarımız elektriklenmeye başlayıp, parlaklığını kaybettiğinde bu durum pul tabakasının açıldığı anlamına gelir. İşte saç kremi tam da bu noktada devreye girer ve düzenli olarak kullanıldığında saçın pul tabakasını kapatarak saçın onarılmasını ve yeniden yapılandırılmasına destek olur.

Saç kremi, saçlarınızın daha sağlıklı ve pürüzsüz yumuşak dokuda görünmesini sağlar. Bunu yapabilmesi için saçınızın pul tabakasına etki edecek nemlendirici bileşenlerden oluşur. Saçlarınızın yeniden ışıl ışıl parlaması için her şampuandan sonra saç kremi uygulamanızı öneririz.

Saç kremi nasıl seçilir?

Saç kremleri saçlarınız canlılığını yitirdiğinde yardım timi vazifesi ile saçlarınıza sağlıklı bir görünüm katmak için göreve hazırdır. Saçınızın ihtiyacıyla uyumlu ürünler sayesinde kısa sürede büyük ölçüde onarım sağlayabilirsiniz. Öncelikle her saçın kendine has özelliği vardır ve buna göre bir saç kremi kullanmanız gerekir. Örneğin kuru saç ile yağlı saçın ihtiyaç duyduğu bakım birbiri ile aynı değildir doğal olarak kullanılan saç kremleri de buna göre olmalıdır. Saçınızın ihtiyacını iyi belirlemeli ve buna uygun bir ürün seçmelisiniz. Saç kremi seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken hassas noktalardan birisi satın alacağınız ürünün güvenli içeriğe sahip olması. Saç ve saç derisi sağlığınız için doğal içerikli saç kremi ürünlerini tercih etmelisiniz.

Saç kreminin faydaları nelerdir?

Saç kremleri de tıpkı şampuanlar gibi farklı saç tiplerine ve ihtiyaçlarına yönelik içeriğe sahip şekilde formüle ediliyor. Bu nedenle konumuz saç kreminin faydalarını sıralamak olduğundan birçok etkisini sizinle paylaşabiliriz.

1 – Saçlarınızı koruma altına alır

Saç kremlerinin faydalarından bahsederken size ilk olarak bu ürünlerin saçlarınızı koruma altına aldığını söylemeliyiz. Saçlarımızı dış etmenlere karşı koruyarak, onların güçlü ve sağlıklı kalmasına destek olur. Saç kreminiz sizi hayal ettiğiniz sağlıklı saçlara ulaştırmak için benzersiz şekilde formüle edilmiştir.

2 – Yumuşak daha yumuşak saçlar

Saçlarınızı yıkarken şampuan sonrası saç kremi kullanmadığınızda saçınızdaki sertlik ve elektriklenme hissini anında hissedeceğinize eminiz. Şampuanın ardına sadece ufak bir miktar saç kremini uyguladığınızda yeni temizlenmiş saçlarınızda ipeksi etkiyi duyumsayabilirsiniz. Unutmayın, şampuanın amacı saçı kir ve yağdan arındırmaktır saç kremi ise saçınızın en iyi halini ortaya çıkarır.

3 – Kolay şekillendirmeye yardımcı olur

Saç kremlerinin tüm etkilerinin yanı sıra saçlarınızı şekillendirmeye yardımcı olduğunu da biliyor muydunuz? Elektriklenen saçlarınızı sakinleştirir ve saçlarınızın kabarmasını önler. Böylelikle saçlarınızı kuruttuktan sonra daha kolay şekil verebilir ve istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

4 – Saçlarınızı ipeksi bir pürüzsüzlüğe ulaştırır

Müjde artık saçlarınızı tararken hiç zorlanmayacak, kolaylıkla açabileceksiniz. Saç kremi sayesinde saçlarınız birbirine dolanmadan açılabileceği gibi tararken yıpranma sorunu da ortadan kalkmış olacak.

5 – Saç telleriniz güvende

Saçlarınız boyalıysa saç kremi kullanmak için bir nedeniniz daha var! Saç kremleri koruyucu bir bariyer tabakası oluşturarak saçınızın rengini korumasını sağlar. Düzenli saç kremi kullandığınızda saçlarınızın güçlü bir şekilde uzamasına yardımcı olursunuz.

Love of Bee Saç Kremi ile saçlarınız yumuşacık

Saçlarınızın sağlıkla ışıldayan, ipeksi bir görünüme sahip olması için kullandığınız saç kremi nem dengesini koruyucu özellikte olmalı. Size bunu sağlayacak harika bir ürün önerimiz var! Love of Bee, doğadan ilham alarak formüle ettiği saç kremi çeşitleri ile saçlarınızın tüm ihtiyacını karşılar ve güvenle bakım yapar. Love of Bee Kuru Saçlar İçin Saç Kremi ve Love of Bee Yıpranmış Saçlar İçin Saç Kremi formülündeki doğal bal, propolis ve arı sütü özleri ile yumuşak bir his sağlarken okyanus suyu saçı ağırlaşmasını önler. Hava kirliliği, güneş ışınları ve diğer tüm çevresel faktörlere karşı saçlarınızı Love of Bee ile koruyabilirsiniz.

Saç kremi nasıl kullanılır?

Durulanan saç kreminizi duş sırasında uygulamalısınız. Saçlarınızı öncelikle ihtiyacınıza uygun bir şampuanla yıkayıp kirlerinden arındırın. Sonrasında saçınızı hafifçe sıkarak üzerindeki fazla suyun akmasına izin verin. Çünkü saçlarınızdaki fazla su, saç kreminizin işlevini göstermeden akıp gitmesine neden olabilir. Ardından saç kremini çene hizanızdan başlayarak saçlarınızın uçlarına doğru masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika kadar saçlarınızda bekletin ve bol suyla durulayın. İşte yumuşacık, ipeksi saçlarınızla ışıldamak için hazırsınız!